A pálinka története - tárlatvezetés nélkül...

Ha nem is egész napos programhelyszín, de különlegessége miatt kihagyhatatlan a Rév utcában rejtőzködő, interaktív programokat kínáló Zugfőzde Pálinkamúzeum. A csapatépítő résztvevői itt megismerhetik az egyik leghíresebb hungaricum útját a kezdetektől napjainkig – és persze a lepárlótól poharunkig: Mert pálinkáról csak pálinkázás közben jó beszélni!

Programok

  • A Zugfőzde Pálinkamúzeumban a csapatépítő résztvevői megismerkedhetnek a tiltott pálinkafőzés időszakával, amely 2010-ig tartott.
  • Megtudhatják, hogy elődeink miként védekeztek a finánc ellen és hova rejtették az úgynevezett  zugpálinkát, amit persze titokban ugyan, de folyamatosan főztek.
  • Címkekészítő szoftver segítségével saját, egyedi pálinkacímkét is készíthetnek a csapatépítő résztvevői, mely a MEZTELEN PÁLINKA termékcsaládunkra helyben fel is ragasztható.
  • A csapatok életre kelthetik a kuktában fortyogó cefrét, ami után rá kell döbbenniük: a pálinkafőzés bizony nem teljesen veszélytelen művészet. 

 

Ajánlatkérés Pálinkamúzeum látogatásra

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

Adatvédelmi tájékoztató