Megelevenedik az 1.000 forintos hátoldala

Élménysétánk a Királyi Palotában egy hamisítatlan kulturális csapatépítő program. A Királyi Palota valóságos ínyencség a történelem szerelmeseinek, hiszen ez a magyarországi reneszánsz legemblematikusabb épületegyüttese. Sőt, itt áll a híres Herkules-kút is, amivel eddig talán csak az 1.000 forintos bankjegy hátulján találkoztak, s melyből Mátyás király idejében középkori víz, ismertebb nevén vörösbor csordogált.

Hogy hűek maradjunk a reneszánsz szelleméhez, s hogy a csapatépítő résztvevőinek se vonja el figyelmét a szomjúság, élménytúránkat egy finom pohár borral a kézben tesszük meg. Mert mi igenis hűek vagyunk a hagyományokhoz, s ha egyszer reneszánsz csapatépítő programot kínálunk, akkor nem maradhat el a reneszánsz híres üdítőitala sem.
Pro tipp! A Királyi Palota közkedvelt helyszíne esküvőknek, illetve esküvői fotózásoknak, így ha valaki épp az esküvőjét tervezgeti, az a csapatépítő apropóján felmérhet egy különleges szépségű esküvői helyszínt is.

Ajánlatkérés az élménysétára

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

Adatvédelmi tájékoztató