Csapatépítő programjainkon megízlelhetik a Dunakanyar gasztro-különlegességeit, részt vehetnek egy hamisítatlan reneszánsz lakomán, válogatva tematikus királyi menüsoraink között. Megismerkedhetnek az élő középkor városának legszebb épületeivel, egy olyan kulturális túra során, melyet finom pohár borral a kézben teszünk meg. Csapatépítő programjaink újra és újra visszatérő eleme a Dunakanyar látványa, legyen szó a Salamon-torony arénájáról, ahol vendégeink számára a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagjai tartanak izgalmas bemutatót, vagy egy különleges vacsorával egybekötött sétahajózásról, melynek során a dunai naplemente és a kivilágított partok esti fényei garantálnak páratlan élményt.

Csapatépítő programok

Lovagi torna

A Szent György Lovagrend tagjainak izgalmas harci bemutatója a Salamon-toronyban, háttérben a Dunakanyar panorámájával. Most kipróbálhatják a fegyvereket!

Csapatépítő programok

Királyi lakoma

Autentikus királyi lakoma a Renaissance Étteremben borral, lantmuzsikával és a középkor páratlan bőségével.

Csapatépítő programok

Sétahajózás vacsorával

Vezessék le a hétköznapok fáradalmait egy kellemes, hajózással egybekötött vacsorával, az ország egyik leggyönyörűbb vízi útján!

Csapatépítő programok

Palota látogatás

Séta a Királyi Palotában. Hangolódjanak rá Visegrádra egy pohár borral a kézben, végigjárva a Palota termeit, a loggiát és a díszudvart!

Csapatépítő programok

Zugfőzde Pálinkamúzeum

Egy felejthetetlen gasztro-kulturális csapatépítő program Visegrád szívében – ismerjék meg a magyar pálinka múltját és jelenét a lepárlótól a pohárig.