Modern taktikai csapatépítő játék az élő középkor városában

Manapság a legfelkapottabb csapatépítő játékok közé tartozik a lézerharc, hiszen a csapatokba szerveződő játékosok egymásért küzdenek, s ha jól akarnak szerepelni, az egyéni teljesítményen túl a másik hátát is védeniük kell. És persze olyan játékélményt nyújt, amire a legjobb taktikai szimulációk sem képesek.

A lézerharc egy paintballhoz hasonló játék, tereptárgyakkal, akadályokkal, paravánokkal, ám azzal a különbséggel, hogy a harc során a találat nem jár fájdalommal: az öltözékbe épített érzékelők jeleznek csupán, ha találat éri a játékost.

A Palotaház alagsorában berendezett pályát nagy örömünkre egyre többen foglalják le céges csapatépítők programhelyszíneként, ezért érdemes időben jelentkezni a népszerűbb időpontokért.

A játék évszaktól függetlenül egész évben megrendelhető programjaink közé tartozik, amely minimum 2, maximum 20 fős létszámmal indítható.

Ajánlatkérés lézerharcra

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

Adatvédelmi tájékoztató