Egy örök indoor klasszikus

Az indoor csapatépítő játékok között a bowling külön említést érdemel, hiszen örök klasszikusról van szó. A Hotel Visegrád kétsávos bowling pályája méltó helyszíne a kollégák jó kedélyű versengésének. Arról, hogy az asztalokon mindig elegendő mennyiségű frissítő legyen, a pálya fölötti Corvin Bár gondoskodik.

Tekintve, hogy a bowling pálya és a konferenciatermek is a Hotel Visegrád épületében kaptak helyet, bármikor lehetőség nyílik egy kis bábu döntögetésre. Legyen szó frissen összeállt csapatról, vagy évek óta vállvetve együtt dolgozó kollégákról, a bowling egy 100%-osan összezördülés-biztos csapatépítő játék, amely kiváló alapozója, vagy akár zárszava lehet egy többnapos programsorozatnak is.

Ajánlatkérés bowlingra

Név (Kérjük kitölteni):
Cégnév:
Telefonszám:
Email (Kérjük kitölteni):
Érkezés (Kérjük kitölteni):
Távozás (Kérjük kitölteni):
Létszám (Kérjük kitölteni):
Igényelt programok, rendezvény leírása (Kérjük kitölteni):
A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Hotel Visegrád bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Hotel Visegrád kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a Hotel Visegrád akcióiról, híreiről. A Hotel Visegrád a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

Adatvédelmi tájékoztató