Csapatépítő játékaink a jó hangulatú versengés során észrevétlenül is erősítik a kollégák egységtudatát, hiszen a játékélmény még a zárkózottabbakat is aktív együttműködésre ösztönzi. A játékok összeválogatásakor fontos szempont volt, hogy klasszikus és egyedi csapatépítő játék egyaránt felkerüljön a listánkra. A bowling és a lézerharc ma a legtöbb csapatépítő kötelező eleme, s ez abszolút érthető jelenség, hiszen szuper csapatjátékokról van szó. Ellenben a mesterségek olimpiája és a középkori csapatépítés is saját fejlesztésű csapatépítő játékunk, melyek nagy népszerűségnek örvendenek cégek és baráti társaságok körében egyaránt.

Csapatépítő játékok

Lézerharc

A lézerharc egy méltán népszerű, izgalmas taktikai játék. A kollégáknak muszáj lesz szoros egységet alkotni, hiszen egymás hátát is védeniük kell, ha győzni akarnak.

Csapatépítő játékok

Középkori csapatépítés

A csapatépítő játékok világában a középkori csapatépítés egy abszolút egyedi színfolt. Ugorjanak be az időgépbe és irány a lovagkor! 

Csapatépítő játékok

Mesterségek olimpiája

Töltsenek el egy aktív délutánt a Mesterségek Udvarában, és mérkőzzenek meg egymással! Vajon ki készíti majd el a legszebb kézműves tárgyakat?

Csapatépítő játékok

Bowling

A bowling egy vérbeli klasszikus, ha csapatépítésről van szó, hiszen néhány pohár kellemes frissítő mellett kihagyhatatlan élményt nyújt egy kis bábu döntögetés.